Producatori
 
Comenzi telefonice
0787 681 865

 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
 
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 

Cum faci comanda

 

     Pentru lansarea unei comenzi există trei posibilităţi: prin magazinul online, prin e-mail şi telefonic. Produsele se livrează prin curierat rapid (FAN Courier). Plata se efectuează prin ramburs, la ridicarea coletului de către destinatar.

 

1. Comanda prin magazinul online Base Camp

     Magazinul online Base Camp este organizat pe categorii si subcategorii (de ex.: categoria „Îmbrăcăminte” include subcategoriile: jachete, polare, pantaloni etc.). Pentru a achiziţiona un anumit produs, alege produsul respectiv din categoriile/subcategoriile site-ului şi intră la descrierea detaliată a acestuia.

    Sub descrierea scurtă a produsului, în stânga imaginii acestuia apare butonul "Adăugare în coş" şi cantitatea implicită de un (1) produs. Daca vrei să achiziţionezi două sau mai multe produse, şterge "1” din căsuţa "Cantitate" şi scrie numărul de produse dorite. Apoi, dă click pe butonul „Adăugare în coş”.

     Poţi repeta operaţiunea pentru orice alt produs de pe site pe care doreşti să-l comanzi. Toate produsele tale comandate vor fi centralizate în căsuţa "Coş Cumpărături" din partea dreapta, sus a ecranului. Aici apar produsele din coş, cantitatea şi suma totală inclusiv TVA, calculată automat, la care se ridică acestea, aceasta suma nu include si transportul produselor.

     Dând click pe "Coş Cumpărături", se va deschide o fereastră cu descrierea detaliată a comenzii tale (denumire produs, preţ unitar fara TVA, cantitate, TVA, total inclusiv TVA). Aici ai posibilitatea de a face modificări, de a înlătura un produs din coş, de a actualiza comanda (recalculează suma totală după înlăturarea unui produs), de a continua cumpărăturile sau de a finaliza comanda.

Apăsând butonul „Comanda”, se deschide fereastra de autentificare, unde ai opţiunea de a-ţi crea un cont de client sau de a comanda fără cont. Recomandăm crearea contului de client, deoarece astfel vei putea urmări mai uşor stadiul comenzii tale şi vei beneficia de promoţii şi discounturile pe care le vom oferi clienţilor noştri.

Completează datele personale, adresa de livrare, selectează metoda de livrare, scrie eventuale observaţii (culoare, mărime etc.), verifică corectitudinea datelor şi confirmă comanda.

          În scurt timp vei primi o înştiinţare de primire a comenzii pe adresa de e-mail având subiectul "MAGAZIN BASE CAMP - Comanda Nr...". Aceasta va conţine toate detaliile comenzii.

      În maxim 24 de ore de la primirea confirmării prin e-mail, vei primi un răspuns de la noi prin e-mail sau telefonic.

 

2. Comanda prin e-mail

     O altă modalitate de comandă este prin e-mail. Ne poţi scrie la adresa: contact@basecamp.ro

sau completând căsuţele de mesaj de la "Contact".

     În maxim 24 de ore de la primirea confirmării prin e-mail, vei primi un răspuns de la noi prin e-mail sau telefonic pentru confirmarea comenzii cât şi pentru a stabili detaliile de livrare.

 

3. Comanda telefonică

     Poţi a lansa o comandă sunând la numerele de telefon:

      0787 681 865 (Telekom)

      0755 179 018 (Orange)

 

de luni până vineri între orele: 10.00 - 18.00 şi sâmbătă între orele 10.00 - 14.00.

     Ne vom nota comanda şi datele tale în vederea livrării produselor.  

 

Livrarea

     Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid (FAN Curier).

     Prin serviciul de curierat rapid FAN COURIER produsele sunt livrate la destinatar, iar livrarea se va face in maximum 24-48 de ore, în funcţie de solicitare, cu transport la domiciliu oriunde în ţară. 

Costul transportului pentru pentru un colet cu ramburs este de 22 lei.

Taxele de livrare pentru produsele cu o valoare mai mică de 250 lei vor fi suportate de destinatar. 

La comenzile de peste 250 de lei, oferim transport gratuit în rețeaua FAN COURIER. Mai multe detalii  aici.

 

Plata

     Plata se face prin ramburs, în momentul ridicării coletului de la curier. Contravaloarea coletului va fi achitată angajatului firmei de curierat rapid care va emite o chitanţă pentru suma respectivă. Costul expediției este specificat pe factura inclusă în colet.

 

   

Important!

   

1. Comanda minimă (valoarea produselor fără transport) este de 50 lei.

2. Datele de livrare trebuie sa corespundă cu adresa reală la care se găsește destinatarul în momentul livrării.

3. Ora şi data de pe calculatorul tău trebuie să fie bine setate.

4. Daca nu ai primit nicio confirmare la e-mailul trimis către noi timp de 24 de ore, te rugăm sa ne contactezi sau să ne retrimiţi comanda, deoarece există posibilitatea unei defecţiuni tehnice.

5. Preţul afişat al produsele de pe site conţine TVA.

6. Preţul afişat al produselor de pe site nu include taxele de transport.

7. Garantăm că produsele livrate vor fi ambalate corespunzător pentru a preveni deteriorarea pe parcursul transportului.

8. Comenzile vor fi onorate în funcţie de stocul disponibil.

9. Te asigurăm ca datele furnizate în vederea livrării produselor comandate vor rămâne strict confidenţiale, că nu vor fi puse la dispoziţia unor terţe persoane şi că le vom utiliza doar in scopul în care acestea ne-au parvenit.

Magazine Viziteaza magazinul Basecamp.ro-Magazin montan pe ShopMania
Copyright © 2012 S.C. NEWS CO&CO LTD