Producatori
 
Comenzi telefonice
0787 681 865

 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
 
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 

Despre noi

   

   

            Magazinul BASE CAMP este proprietatea S.C. NEWS CO&CO LTD SRL, J33/1204/1991, RO 743480 si se află în staţiunea Vatra Dornei, într-o frumoasă zonă montană din Bucovina, punct de plecare spre munţii Călimani, Rodnei, Bistriţei, Rarău - Giumalău, Suhard, Obcinile Bucovinei etc.

            După cum îi este şi numele, se vrea a fi primul popas în orice ascensiune montană, o adevărată “tabără de bază”, unde amatorii şi pasionaţii  de munte şi sporturi de iarnă pot găsi tot ce au nevoie pentru o tură în munţi, pentru schi, camping sau escaladă.

            Deschis din 2007, BASE CAMP a evoluat în timp, acoperind o gamă tot mai largă de produse: corturi, saci de dormit, rucsacuri, jachete, polare, pantaloni, bocanci, articole de alpinism şi de camping precum şi numeroase accesorii utile.

            Magazinul nostru se adresează atât celor care merg în expediţii lungi la mare altitudine, cât şi celor care merg în drumeţii, în concediu la munte sau prin ţară, pe jos, cu maşina, motocicleta sau bicicleta.

            Iubind natura şi muntele, ne place să ne bucurăm de ambele în siguranţa şi confortul pe care ni-l oferă un echipament complet. Cineva spunea că a pleca la munte fără a fi echipat şi instruit e ca şi cum te-ai arunca în mare fără a şti să înoţi. Prin urmare, vă sfătuim să nu plecaţi de acasă fără un minim de echipament adecvat zonei şi anotimpului în care mergeţi.

            Noi vă oferim produse de calitate şi sfaturi pentru alegerea acestora, încercând să satisfacem toate cerinţele. Acceptăm, în egală măsură, nemulţumirile şi criticile voastre, făcând tot ce ne stă în putinţa pentru a vă mulţumi.

 

             Pentru a comunica mai uşor şi a fi la curent cu toate noutăţile, promoţiile şi reducerile noastre, vă rugăm să vă faceţi cont de client, să vă abonaţi la newsletter şi să intraţi pe pagina noastră de Facebook :

http://www.facebook.com/magazin.basecamp


             Poteci însorite în calea voastră !

 

            Echipa BASE CAMP    

 


Vizualizaţi BASE CAMP - ECHIPAMENT MONTAN pe o hartă mai mare

Magazine Viziteaza magazinul Basecamp.ro-Magazin montan pe ShopMania
Copyright © 2012 S.C. NEWS CO&CO LTD