Producatori
 
Comenzi telefonice
0787 681 865

 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
 
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 

Info materiale

Wind-all este un  concept avansat din categoria materialelor laminate, special realizat sa protejeze impotriva vantului si a efectului frigului asupra corpului uman. Acest material se foloseste cu preponderenta in realizarea echipamentelor profesionale folosite in sport si outdoor, mentinand caldura corpului dar in acelasi timp fiind si un foarte bun termoregulator datorita impermeabilitatii si respirabilitatii ridicate.


Windall-Dry Pes Softh Shell este o membrana usoara, impermeabila si respirabila care protejeaza impotriva frigului si a vantului fiind un foarte bun termo-regulator.

- Testul impermeabilitatii membranei:  Coloana de apa : 10.000 mm

- Testul respirabilitatatii membranei: 10.000g / m2 / 24h

- Compozitie: 100% PTFE FILM. W/ P+M/P+DWR

- Acoperire: DWR 20X / 80


Produsele Vibram, cu o experienta de mai bine de 70 de ani in domeniu, sunt proiectate să ofere o maximă performanţă, confort şi durabilitate. Talpile Vibram sunt dezvoltate împreună cu un institut medical specializat în biomecanica piciorului, avand un design funcţional si folosind amestecuri de cauciuc specifice fiecărei activităţi. Fiecare talpă de încâlţăminte este produsul unei expertize profunde a sportului şi a purtătorului pentru a atinge performanţa dorită.

Magazine Viziteaza magazinul Basecamp.ro-Magazin montan pe ShopMania
Copyright © 2012 S.C. NEWS CO&CO LTD