Producatori
 
Comenzi telefonice
0787 681 865

 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
 
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 

Termeni si Conditii

        Site-ul www.basecamp.ro se afla în proprietatea SC NEWS CO&CO LTD SRL, înregistrată la Registrul Comerţului cu J33/1204/18.09.1991, RO 743480, având sediul pe str. Gh. Manoliu Nr. 1, Vatra Dornei, judeţul Suceava (pentru mai multe detalii vezi Contact).

 

 

1. Declinarea responsabilităţii

 

        SC NEWS CO&CO LTD SRL prin site-ul www.basecamp.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în cadrul magazinului online, acestea fiind preluate de la reprezentanţii firmelor producătoare. De asemenea, toate imaginile afişate ale produselor sunt cu titlu de prezentare, putând apărea neconcordanţe între produsele livrate şi imaginea acestora datorită modificărilor efectuate de către producători fără o înştiinţare prealabilă.

        SC NEWS CO&CO LTD SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea informaţiilor prezentate pe site şi nu garantează că acestea sunt complete şi actualizate sau că serviciile oferite prin intermediul prezentului site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Corectitudinea informaţiilor despre produse poate fi verificată pe site-ul firmei producătoare a respectivelor articole.

       Mărcile înregistrate, imaginile şi logo-urile din cadrul prezentului site aparţin deţinătorilor de drept (firmelor producătoare).

       Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de societate de la clientul respectiv.

 

 

2. Disponibilitatea şi preţul produselor

       Produsele, ofertele şi promoţiile prezentate pe site-ul www.baseamp.ro sunt disponibile în limita stocului. Datorită fluctuaţiei rapide, stocul este informativ, iar disponibilitatea produselor solicitate prin comandă va fi confirmată ulterior telefonic sau prin e-mail.

       SC NEWS CO&CO LTD SRL îşi rezervă dreptul de a modifica descrierea produselor şi preţul acestora în funcţie de modificările survenite de la furnizorii acestor produse şi de schimbările de pe piaţa.

     Toate preţurile afişate sunt exprimate în lei (RON) şi conţin TVA.

     Preţurile afişate nu conţin taxe de transport. Aceste taxe vor fi suportate de client la efectuarea unei comenzi on-line. Face excepţie oferta noastră de transport gratuit.

  

3. Confidenţialitatea

 

     Ne angajăm să respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor noştri şi să nu transmitem datele personale către terţe persoane. Aceste date vor fi utilizate exclusiv în scopul pentru care ne-au parvenit (efectuarea comenzii) şi pentru eventuale informări comerciale.

     Adresa de e-mail a clienţilor noştri este, de asemenea, confidenţială. Va garantăm că nu furnizăm terţilor, nu vindem şi nu facem schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

 

4. Returnarea produselor

 

     Clienţii magazinului online www.basecamp.ro  au dreptul de a returna produsele achiziţionate fără obligativitatea de a specifica un motiv în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data primirii produselor.

     Clientul va notifica în scris decizia de a renunţa la produsele comandate în termenul de mai sus şi va aştepta confirmarea noastră. Contravaloarea transportului şi, după caz, a comisioanelor bancare aferente produselor va fi suportată de client. Coletul va fi returnat pe adresa magazinului (vezi Contact ), dacă nu se specifică altfel. Nu se acceptă returnarea cu ramburs.

     Produsele returnate trebuie să fie în stare bună, să nu fie folosite sau uzate, deteriorate, rupte, murdare etc. şi să fie în ambalajul original. Produsele trebuie să fie însoţite de bonul fiscal original / factura fiscală / chitanţa originală.

     Firma SC NEWS CO&CO LTD SRL se obligă ca, dacă sunt îndeplinite condiţiile de mai sus, să returneze clientului contravaloarea produselor într-o perioadă de maxim 30 de zile.

 

5. Schimbarea produselor

 

     În cazul nepotrivirii articolului achiziţionat (numărul la încălţăminte sau îmbrăcăminte), produsele se returnează după cum este mai sus-menţionat. După primirea acestora şi după ce echipa BASE CAMP va constata că produsele respective nu prezintă urme de deteriorare, vom returna suma de bani clientului fără taxe poştale/de transport în termen de 30 de zile printr-o modalitate de plată stabilită de comun acord.

     În acest moment, comanda va fi considerata anulată, iar clientul va trebui să efectueze o nouă comandă după una dintre modalităţile prezentate în capitolul Cum faci comanda.

 

 

 

6. Garanţii

 

     Toate produsele oferite de noi prin intermediul acestui site au o garanţie de 30 de zile de la data achiziţionării lor pentru defecţiunile de fabricaţie. Unele produse au garanţie un an sau mai mult, în funcţie de categoria de produse şi de producător.

     Garanţia constă în repararea, înlocuirea sau returnarea contravalorii produsului către client, după evaluarea acestuia de către echipa noastră şi după ce se vor constata defecţiunile menţionate de client.

     În cazul în care clientul doreşte să returneze un produs în baza garanţiei oferite de producător, acesta va returna produsul pe adresa magazinului nostru, înştiinţându-ne în prealabil prin e-mail sau telefonic.

     Produsele returnate trebuie să fie curăţate sau spălate şi să fie însoţite de documentele originale care au fost trimise clientului împreună cu produsele (bon fiscal, factura fiscală, certificat de garanţie etc.).

     Garanţia nu se aplică în cazul uzurii sau a utilizării necorespunzătoare a produselor respective.

 

     Pentru mai multe informaţii, va rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefonic ( vezi Contact ).

 

 

 

Magazine Viziteaza magazinul Basecamp.ro-Magazin montan pe ShopMania
Copyright © 2012 S.C. NEWS CO&CO LTD